De firma werd opgestart door Pierre Bulcke in 1970.

Hij was de eerste die het aandurfde om een onderhoudsbedrijf voor liften aan de Oostkust op te starten.

Dank zij een persoonlijke service die nog steeds geleverd wordt, staan we er meer dan 40 jaar later nog steeds.

Liften Bulcke bvba staat thans onder leiding van Chris Bulcke en is hoofdzakelijk werkzaam als aannemer en onderaannemer, zowel in de private als in de openbare sector.

 

De voornaamste activiteiten zijn:

- Onderhoud

- Herstelling

- Modernisatie

 

In 2000 behaalden wij het ISO 9002 certificaat en in 2003 behaalden wij, als tweede onderhoudsfirma in België, het ISO 9001 label. Hierdoor kunnen wij aan de eisen, wensen en verwachtingen van klanten voldoen.

 

De kracht van Liften Bulcke bvba ligt in de meer dan 40 jaar ervaring en de kleinschaligheid, waardoor er zeer kort op de bal kan gespeeld worden.

We besteden aandacht aan het verhogen van onze functionaliteit door het opstellen en opvolgen van meetbare doelstellingen. De resultaten worden jaarlijks geëvalueerd en getoetst aan geformuleerde doelstellingen.

Verbeteringen worden doorgevoerd waar nodig. Ook zorgen we ervoor dat het onderhoud tijdig gebeurt, zodat we een minimum aan defecten hebben. Minimum aan defecten = tevreden klanten!

 

Via bestendige verbetering en concurrentiële prijzen voeren we onze opdrachten tijdig en vrij van fouten uit.

 

Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is!!!

Liften Bulcke bvba  |  Kwinte 5  |  8301 Knokke-Heist  |  tel. 050 60 84 46  |  fax 050 61 43 04  |  info@liftenbulcke.be

 

webdesign Septunus